НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА

НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА
Година на издаване: 
2009
Превод: 
Огнян Дъскарев
ISBN: 
978-954-8585-10-1
Брой страници: 
272
Цена: 
12 лв.

Да се критикува днес Барак Обама е проява на много лош вкус.
От една страна заради изумителната му политическа кариера – от неизвестен социален работник и провинциален политик, до сенатор във Вашингтон и президент на Съединените щати. От друга – заради изключителната медийната и обществена подкрепа, на която се радва навсякъде по света. Това превръща „Непознатият Барак Обама” - една от трите критични книги за новия американски президент, публикувана през лятото на 2008 г. в САЩ, в събитие на българския книжен пазар. 

Провокиран от безкритичния възторг, обожание и любов към един политик, Дейвид Фредосо, журналист в популярното консервативно издание NationalReview, се заема със задачата подробно и безпристрастно да изследва миналото на Обама. 

Неизвестните факти от живота и кариерата на американския президент предизвикват интереса дори на читатели, които не са съгласни с тезите на Фредосо. А живият език и увлекателният стил на автора правят от „Непознатият Барак Обама” истински бестселър. 

Първокласен политически трилър за това как един афроамериканец осъществява Американската мечта – и още по-въздействащ, защото е истински.

 

 

снимки oт премиерата: 
НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА
НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА
НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА
НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА
НЕПОЗНАТИЯТ БАРАК ОБАМА