ЗАВРЪЩАНЕТО НА БЛУДНИЯ СИН

ЗАВРЪЩАНЕТО НА БЛУДНИЯ СИН
ISBN: 
954-91541-8-1
ISBN: 
978-954-91541-8-4
Брой страници: 
174
Цена: 
9 лв

Иван Симеонов е от последните ( а може би първите?) български новоапостоли на вярата, надеждата и любовта. Всичко, което е написал, има за цел да освободи духовното съзнание на човека, за да усети той божествената искра в себе си, единосъщата, но никога една и съща вечност. Няма универсален ключ към поетичната му проза: всеки трябва да разчита на интуицията си, за да достигне до нейния смисъл.

Завръщането на блудния син (2006) е Откровение за ставащото във вътрешния свят на човешката душа, устремила се към просторите на Свободата.

Заслушан в шепота на непостижимото по своя път, блудният син на Иван Симеонов е готов да прекоси света, да превъзмогне изпитания и грешки, за да се докосне до другия, безсмъртния живот. Той е като птица, загубила гнездото си. Спасителната й съдба е да продължи да лети, докато намери нова стреха.

Красива, мъдра и изтънчена книга, написана от истински аристократ на духа. Един изтъкан с цветовете на вечността сън, който Издателска къща “МаК” с гордост представя на българския читател.

 

 

Повече за автора: 

Иван В. Симеонов

Иван Симеонов (1926-   ) е от последните ( а може би първите?) новоапостоли на вярата, надеждата и любовта. Всичко, което е написал, има за цел да освободи духовното съзнание на човека, за да усети той божествената искра в себе си, единосъщата, но никога една и съща вечност. Истински духовен аристократ, Иван Симеонов  тъче сънища с цветовете на вечността.